Інформаційний дайджест «Новини Донеччини» 21 березня 2018 року

Оголошено результати першого туру конкурсу «Донеччина.UA»

Члени журі оголосили результати першого етапу відкритого краєзнавчого конкурсу проектних робіт «Донеччина.UA». Заступник голови облдержадміністрації, голова комісії Сергій Добряк відзначив, що у семи номінаціях до участі прийнято біля 94 заявок, оцінювали згідно відповідності тематиці, змістовності, актуальності, значимості та оригінальності проектів, зазначених у Положенні.

Чернігівська делегація подарувала картини Донецькому обласному краєзнавчому музею

Чернігівські художники подарували Донецькому обласному краєзнавчому музею 14 картин, більшість з яких – пейзажі. Одну з картин під назвою “Нарешті літо” директору музею вручили на сцені краматорської школи мистецтв №1

Для краматорчан виступив народний хор Чернігівської філармонії

У рамках культурного візиту представників творчих колективів Чернігівської області у Краматорську відбувся концерт.

За сприяння Краматорської міської ради творчий виступ народного хору та окремих виконавців Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм в приміщенні Дитячої школи мистецтв № 1. Громада Краматорська мала можливість познайомитися з гостями зі славної Чернігівщини.

У Краматорській міській раді презентували результати “Атестації” депутатів

В ході круглого столу громадська організація “Точка доступу” презентувала результати оцінки діяльності депутатів Краматорської міської ради протягом другого року повноважень.

За результатами експертного опитування та, враховуючи критерії оцінки, що передбачались методологією “атестації”, кращі депутати, якими визнали секретаря Краматорської міської ради Дениса Ошурка, депутатів Віталія Скачка, Лілію Кісліцину, Світлану Фоміну, Андрія Безсоного, Олександра Гончаренка, Валерія Власенка та Олександра Придатка, отримали від ГО “Точка доступу” відзнаки та подяки.

Слов’янський гвардієць завоював «золото» на Чемпіонаті України з хортингу

Боєць військової частини 3035 зайняв перше місце на чемпіонаті України з хортингу, який відбувся в Києві.

Владислав Шульга вступив до лав Національної гвардії тільки в минулому місяці, але вже встиг відстояти честь свого підрозділу на змаганнях всеукраїнського рівня. Військовослужбовець отримав путівку на Чемпіонат світу.

У Маріуполі затвердили цільову програму «Новий муніципалітет»

У ході XXIX сесії Маріупольської міської ради VII скликання депутати підтримали впровадження програми «Новий муніципалітет». Направлена вона на зростання якості послуг, що надаються структурними підрозділами міської ради.

Комплекс заходів Програми передбачає підвищення прозорості та ефективності структур керування, функціональний аналіз та вивчення кращих практик, регламентацію та упорядкування процесів.

Спортсмен з Мирнограда став бронзовим призером Всеукраїнського турніру

У Харкові відбувся відкритий Всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед чоловіків, присвячений пам’яті майстра спорту СРСР Ованеса Саакяна.

В харківському турнірі взяли участь понад 130 борців з України, Грузії, Вірменії, Росії, Молдови та Румунії.

Команду Донецької області представляли 3 мирноградських спортсмени.

Найкращий результат показав майстер спорту Владислав Лебединський. Він виборов III місце у ваговій категорії 97 кг та став бронзовим призером змагань.

Делегація Представництва Агентства ООН у справах біженців в Україні відвідала Святогірську Лавру

Відвідавши благодійний фонд «Слов’янське серце» і поспілкувавшись з вимушеними переселенцями, співробітники УВКБ ООН побували в Святогірській Лаврі. Делегацію, що складається з представників різних країн (Болгарія, Ефіопія, Німеччина, Франція, Уганда, Португалія, Бразилія та Сальвадор), місцевих співробітників УВКБ ООН та перекладача, зустрів намісник обителі, митрополит Святогірський Арсеній.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *