Львівська обласна рада звернулася до вищого керівництва України з вимогою …

Львівська обласна рада звернулася до вищого керівництва України з вимогою розірвати дипломатичні відносини з Російською Федерацією та запровадити для російських громадян візовий режим, під час перетину українського кордону.

Росія постачає незаконним збройним формуванням на Донбасі техніку і підсилює їхні лави солдатами своїх регулярних військ. Натомість українська влада продовжує підтримувати із агресором дружні стосунки та, покладаючись на так звані «Мінські домовленості», консервує збройний конфлікт. За кожен день зволікання Україна платить життями своїх патріотів.

Рух “Визволення” виступає за перехід до активної оборони на Сході країни зі ставкою на сили спеціальних операцій. Ми не можемо мовчки спостерігати як ворог руйнує терени нашої Батьківщини та водночас підтримувати із ним будь-які стосунки. Відновити політичний діалог можна буде після завершення війни та повернення анексованого Криму в Україну. Для досягнення цієї мети потрібно, насамперед, припинити топ-корупцію в Україні та змінити нинішнє керівництво Генштабу

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *