Людмила Биченко провела огляд інфраструктурних проектів у громадах

23 березня директор департаменту інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації Людмила Биченко провела огляд інфраструктурних об’єктів відповідно до закріплення за структурними підрозділами ОДА міст, районів та об’єднаних територіальних громад.

Під час візиту до Миколаївської міської об’єднаної територіальної громади представники департаменту перевірили житловий будинок в місті Миколаївка по вул. Синецького № 22. Цей проект реалізується за кошти обласного бюджету та передбачає повну відбудову житлового будинку. На даний час тривають внутрішні роботи та підключення інженерних комунікацій.

У селі Рай-Олександрівка були оглянуті всі приміщення загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів, в якій за кошти Державного Фонду регіонального розвитку проводилась термомодернізація будівлі. Будівельні роботи завершено, але мають місце деякі недоліки в реалізації проекту.

У селищі Билбасівка Слов’янського району представники департаменту оглянули Центр первинної медико-санітарної допомоги, у якому за кошти обласного бюджету тривають роботи з капітального ремонту. Залишається невирішеним питання теплопостачання, заклад опалюється старою котельнею.

Також працівники департаменту інформаційної політики завітали до Черкаської селищної об’єднаної громади, у селі Олександрівка перевірили хід виконання капітального ремонту приміщень Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, яка визначена опорною для Черкаської громади. Проект реалізується за кошти обласного бюджету. Станом на кінець березня тривають внутрішні роботи та збірка меблів.

За всіма об’єктами було визначено коло проблемних питань, які потребують термінового вирішення для якомога скорішого та якісного завершення реалізації інфраструктурних проектів.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *