Юнкори Донеччини відвідали «Media-land»

Освітній проект «Медіа-школа «Media-land» знову зібрав навколо себе юних журналістів Донеччини. З 24 по 26 березня у Святогірську пройшла перша установча сесія в рамках цього освітнього проекту. 20 юнкорів, які приїхали з різних куточків Донецької області, отримали нові знання та навички у медіа-сфері.

Теми, які розглядалися на зустрічі, були різноманітними та стосувалися як розвитку навичок створення матеріалів, так і розвитку саме особистості.

Юнкори познайомилися з новими, сучасними онлайн-методами створення контенту, дізналися про основні аспекти зйомки та монтажу відеороликів, навчилися правильно оцінювати конфліктні ситуації та виходити з них, розвинули свою креативність тощо. Також своїм досвідом з починаючими журналістами поділився керівник телеканалу «Донеччина-TV», секретар Донецької обласної спілки журналістів Ілля Суздалєв.

Формат цьогорічної медіа-школи дещо відрізняється від традиційного. Цього разу на очну зустріч були запрошені випускники двох попередніх проектів «Media-land», які проходили у 2016 та 2017 роках. Такий формат дозволить значно розширити знання та навички юнкорів, та надасть можливість отримати різноманітний досвід учасникам медіа-школи.

Організаторами заходу виступив Донецький обласний дитячо-молодіжний центр за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації.

Судячи з відгуків самих учасників, установча сесія була вдала та продуктивна.  Попереду юнкорів очікую ще дві зустрічі, на яких будуть розкриватися усі аспекти сучасної журналістики.

Департамент сім’ї, молоді та спорту  облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *