Фестиваль стартапів для молоді – проекти, що вдосконалюють життя

Другий рік поспіль у Маріуполі проходить Фестиваль Up Fest, на якому студенти навчальних закладів Донеччини презентують свої інноваційні бізнес-проекти. 28 березня фахівці Маріупольського міського центру зайнятості відвідали «Up Fest 2018», організований Центром інноваційного підприємництва за підтримки USAID та Приазовським державним технічним університетом.

Студенти продемонстрували гостям фестивалю свій потенціал. Були презентовані  10 унікальних бізнес-проектів, серед яких високотехнологічні та розважальні. Експертам і інвесторам показали смарт-приставку до бойлера для економії електроенергії, пізнавальну онлайн-платформу для творчих особистостей Донецької області, маркетплейс з продажу товарів для відновлення після травм і аналогічний сервіс для пошуку домашніх тварин.

Перш, ніж представити свої ідеї на фестивалі, молодь проходила навчання з основ інноваційного підприємництва. Лише 13 з 60 бажаючих навчатися студентів різних ВНЗ Донецької області успішно закінчили курс.

Для подальшого розвитку стартапів організатори заходу з’єднали новаторів з потенційними інвесторами. Шість проектів «Up Fest 2018» вже запрошені на осінній фестиваль «Сікорський Челлендж» до міста Київ.

Донецький обласний центр зайнятості

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *