Очільник області проінспектував ремонтні роботи у Мирноградській опорній школі

29 березня голова облдержадміністрації Павло Жебрівський в рамках робочого візиту оглянув опорну школу у м. Мирнограді. 

Будівлю школи було побудовано у 1989 році. Проектна потужність розрахована на 806 учнів. Навчальний заклад має 3 поверхи. Загальна площа всіх приміщень – 4437 м2. На сьогодні у закладі навчається 595 учнів у 23 класах.

Станом на сьогодні тут проведено благоустрій прилеглої території та влаштування пандусу на головному вході,  демонтаж існуючої отмостки, утеплено зовнішні стіни та цокольну частину стін та фундаменту. Також утеплили дах, перехід над проїздом, замінили дерев’яні вікна на металопластикові та поставили нові металеві утеплені двері.

Окрім цього було проведено заміну внутрішніх мереж водопроводу та каналізації, заміну труб опалення,  облаштовано систему припливно-витяжної вентиляції.

З 2017 року у опорній школі реалізується Всеукраїнський  науково-педагогічний  проект  «Інтелект України», метою якого є впровадження в національний освітній простір системи пошуку, навчання та виховання здібних і обдарованих дітей.

Навчально-виховний комплекс є учасником загальнонаціонального проекту із вивчення англійської мови GoGlobal Camps, метою якого є допомога навчальним закладам щодо забезпечення якісно нового рівня організації літніх мовних таборів через залучення  міжнародного досвіду, методології й експертизи.

Колектив активно співпрацює на Міжнародній платформі eTwinning, що дає  можливість реалізовувати спільні проекти з іншими європейськими школами.

Департаментом освіти і науки облдержадміністрації закуплено меблі,  мультимедійні кабінети фізики, хімії, біології, географії, інформатики, лінгафонні кабінети, мобільний мультимедійний комплекс, мультимедійне обладнання для старшої ланки, молодшої ланки та актової

За рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам (Мирноградській міській раді) було придбано обладнання для навчальних кабінетів.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *