Людмила Биченко привітала колектив «Вістей Олександрівщини» з ювілеєм

Директор департаменту інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації Людмила Биченко привітала колектив районної газети «Вісті Олександрівщини» з ювілеєм. Цього року видання відзначає свою 85-ту річницю створення.

«Сьогодні і колектив газети «Вісті Олександрівщини», і всі мешканці громади святкують цей ювілей. Хочу подякувати вам за віддану працю, відповідальне ставлення до роботи. Я дуже дякую вам за підтримку державних реформ, які відбуваються в Україні, Донецькій області, і в Олександрівському районі. Сьогодні перед вами важливий вибір – створення територіальної громади. Я впевнена, що після 29-го квітня ви будете жити ще краще і станете більш заможними», – зазначила Людмила Биченко.

Вона передала працівникам та ветеранам газети вітальну адресу від голови Донецької облдержадміністрації Павла Жебрівського.

З вітаннями виступили також керівники Олександрівського району та селищних рад, помічники народних депутатів, бізнесмени та просто небайдужі до долі районної газети люди.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *