Проведено засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

26 березня відбулося засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Вілінського Є.С.

На засіданні були розглянуті звіти про результати роботи за 2017 рік міських комісій з питань погашення заборгованості із заробітної плати, забезпечення податкових та інших бюджетних надходжень, страхових внесків до пенсійного фонду та запобігання неплатоспроможності (мм. Вугледар, Мирноград, Новогродівка, Селидове, Слов’янськ).

Другим питанням порядку денного засідання був розгляд перспектив погашення заборгованості із заробітної плати, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та заборгованості з податків та зборів перед бюджетом комунальним підприємством Слов’янської міської ради «Словміськводоканал» (ЄДРПОУ 35420080).

У ході засідання обговорювалися шляхи вирішення проблемних питань, які були озвучені представниками органів місцевого самоврядування. Керівник комунального підприємства Слов’янської міської ради «Словміськводоканал» запевнив, що заборгованість із заробітної плати буде погашена до кінця місяця.

За підсумками засідання визначені першочергові заходи та надані завдання структурним підрозділам облдержадміністрації, територіальним органам виконавчої влади, органам місцевого самоврядування, Національній службі посередництва і примирення в Донецькій області, керівництву комунального підприємства Слов’янської міської ради «Словміськводоканал», спрямовані на ліквідацію боргів.

Департамент соціального захисту населення Донецької ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *