У Львові відбулася чергова молитовна зустріч для працівників охорони здоров’я

2 квітня 2018 року, у понеділок Страсного тижня Великого посту, у Львові, у храмі Святого свщмч. Йосафата, референт у справах душпастирства охорони здоров’я Львівської архиєпархії о. Сергій Білоконь зустрівся з працівниками охорони здоров’я.

Після вечірньої Літургії відбулося коротке розважання. Отець Сергій запропонував усім присутнім порівняти страждання недужої людини зі стражданнями Спасителя, а також подивитись на своє ставлення до недужого: «Можемо бути для нього байдужим і жорстоким «натовпом», що невдовзі кричатиме: «Розіпни»! І тоді на нас через недужого буде дивитися стражденний Христос. Або подивитися на недужого очима самого Ісуса Христа, який співстраждає із кожним потребуючим – вибір полягає в особистому ставленні кожного з нас». Прикладом правильного ставлення до людських потреб, за словами отця Сергія, є світла постать блаженного священномученика Миколая Чарнецького, який спочив у Бозі саме цього дня 1959 року. Під час зустрічі було відправлено Молебень до цього великого сподвижника віри для потребуючих і хворих. На завершення всім присутнім було уділено благословення миром, освяченим на мощах св. Миколая.

Наступну зустріч планується провести 7 травня 2018 року в храмі Святого Йосафата. Референт у справах душпастирства охорони здоров’я Львівської архиєпархії о. Сергій Білоконь заохочує працівників охорони здоров’я і всіх тих, хто має потребу помолитися за власне здоров’я чи здоров’я своїх ближніх приходити на такі молитовні зустрічі.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.lviv.ua

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *