Делегація Національних зборів Французької Республіки ознайомилась з ситуацією на Донеччині

Сьогодні у Авдіївці очільник області Павло Жебрівський зустрівся з  з делегацією Французької Республіки на чолі з Валерією Фон-Мунтян, головою Групи «Франція-Україна» Національних зборів Французької Республіки.

Голова облдержадміністрації повідомив представникам делегації  про загальну ситуацію на підконтрольній українській владі території Донецької області, про відновлення житла вздовж лінії розмежування, підтримку переселенців, про відбудову інфраструктури, зруйнованої внаслідок російської агресії в Україні.

Окрім цього, сьогодні представники делегації відвідали КПВВ «Майорське», де особисто ознайомились з процедуро перетину лінії розмежування, а також побували у тих районах Авдіївки, які постійно піддаються обстрілам з боку проросійських бойовиків, і на власні очі побачили, як проходить відновлення житла.

«Без перекриття україно-російського кордону цей конфлікт продовжуватиметься стільки, скільки того захоче Путін, тому разом зі світовою спільнотою маємо примусити його виконувати міжнародні забов’язання й полишити Україну», – зазначив очільник області.

Павла Жебрівський подякував представникам Французької Республіки за увагу до України та підтримку нашої держави на міжнародній арені.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *