Інформаційний дайджест «Новини Донеччини» 04 квітня 2018 року

У Краматорську нагородили кращих організаторів і фахівців спорту Донецької області за підсумками 2017-го року

В рамках першого розширеного засідання колегії департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації відбулася урочиста церемонія нагородження, під час якого за підсумками 2017 року відзначили керівників органів управління фізичною культурою та спортом міськвиконкомів і райдержадміністрацій, військово-цивільних адміністрацій, об’єднаних територіальних громад, керівників обласних фізкультурно-спортивних організацій і товариств, спортивних шкіл Донецької області, тренерів-викладачів, а також спортсменів, які досягли значних спортивних результатів.

«Гран-прі» за «Грецьку сюїту»

20 талановитих вихованців Дружківської школи мистецтв стали активними учасниками обласного огляд-конкурсу «Бахмутська весна», показавши справжню майстерність, посіли 10 призових місць (5 перших, 3 других та 2 третіх) в номінації «Фортепіано», «Сольний спів», «Народні інструменти», «Струнні інструменти», «Духові інструменти»; 7 учнів стали дипломантами конкурсу.

За умовами огляд-конкурсу присудження «Гран-прі» не передбачалось, але в останній день змагань під час виконання програм духових відділів виступ дружківчанки Темербек Олександри, яка виконала на саксофоні «Грецьку сюїту» П. Іттюральде, вразив журі своєю професійністю та емоційною виразністю,

Благодійний сімейний захід щодо покращення відносин з дітьми

Донецька обласна громадська організація “Перемога” провела благодійний захід з сім’ями у яких виховуються діти, які опинилися у складних життєвих обставинах та перебувають на обліку служби у справах дітей Слов’янської міської ради.

Учасники заходу взяли участь у практичному занятті “Майстер Шеф”, метою якого було налагодити комунікативні навички між батьками та дітьми. Місією даної громадської організації є здійснення подібних акцій для збереження біологічної родини, в якій панують мир, злагода та порозуміння.

“Слов`янці мають можливість отримати 157 видів адміністративних послуг”, – Центр надання адміністративних послуг відзвітував про роботу у 2017 році

Відбулося засідання виконавчого комітету під головуванням очільника міста Вадима Ляха, на якому члени комітету розглянули основне питання про роботу Центру надання адміністративних послуг міста Слов’янська за 2017 рік. Відзвітував по цьому питанню заступник начальника ЦНАП Дмитро Світличний.

Центр надання адміністративних послуг міста Слов’янська розпочав свою роботу з 1 вересня 2013 року, є структурним підрозділом Слов’янської міської ради і утворений з метою забезпечення надання адміністративних послуг при Слов’янській міській раді через адміністратора шляхом його взаємодії з суб’єктом надання адміністративних послуг.

У Маріуполі відкрили фотовиставку «Діти на лінії зіткнення»

У Центрі сучасного мистецтва ім. Куїнджі, Міжнародний Комітет Червоного Хреста (МКЧХ) відкрив фотовиставку «Діти на лінії зіткнення». Її мета – привернути увагу громадськості до проблеми доступу до освіти в зоні конфлікту.

Виставка складається з робіт п’яти маріупольських фотографів та ілюструє життя дітей, що живуть вздовж лінії зіткнення. Вони викривають проблеми, що впливають на їхнє повсякденне життя та доступність до освіти.

Маріупольці показали високі результати на чемпіонаті України зі змішаних єдиноборств

У Луцьку проходив чемпіонат України зі змішаних єдиноборств ММА серед дітей і юніорів. У складі збірної Донецької області виступило вісім маріупольців.

Спортсмени показали високі результати, поповнивши скарбничку трьома срібними та двома бронзовими медалями. Призерами стали: Георгій Галаванов, Максим Комаров, Олег Поляков, Дмитро Пороховий, Сурен Оганджанян.

Всього у змаганнях брали участь 300 спортсменів.

Урочиста відправка призовників до лав Збройних Сил України

У будинку творчості та дозвілля відбувся урочистий захід присвячений відправці молодого поповнення до лав Збройних Сил України. Від Покровського району призвано 13 юнаків.

З словами вітання звернулися до призовників заступник голови Покровської райдержадміністрації Тетяна Радченко і депутат Покровської районної ради, голова Покровської районної в Донецькій області організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Юрій Нікітін, побажали з гідністю несіть звання Українського воїна, змужнілими повертайтеся додому до батьків, рідних та друзів.

В молодіжному центрі «Вікторія» м.Мар’їнка пройшов виїзний ефір проекту «Радіо Донбас. Реалії»

У молодіжному центрі «Вікторія» пройшов виїзний ефір проекту «Радіо Донбас. Реалії», організований редакцією «Радіо  Свобода».

Під час ефіру обговорювалися теми, що стосуються життєдіяльності м.Мар’їнка. Мар’їнці відповідали на питання, які їм мали можливість поставити жителі всієї України.

Серед обговорених тем основними були питання безпеки у місті, життя та дозвілля молоді, культурне життя, ведення бізнесу, інформаційний простір, відновлення у місті газопостачання тощо.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *