Ліквідація ямковості: на ділянках міжнародних і національних трас усунено понад 7 тис. м2 новоутворених вибоїн

На автомобільних дорогах загального користування державного значення Донецької області тривають роботи з ліквідації ямковості. Станом на 5 квітня на ділянках міжнародних та національних трас усунено понад 7 тис. м2 руйнувань проїзної частини, що утворилися після зими та весняної відлиги. На територіальних дорогах вже ліквідовано більше 10 тис. м2 вибоїн.

Як повідомлялось раніше, із настанням сприятливих погодних умов філії ДП «Донецький облавтодор» розпочинають роботи з ямкового ремонту із застосуванням гарячого асфальтобетону. Підприємство запускає власні АБЗ для виготовлення необхідного будматеріалу. На даний час вже працюють асфальтобетонні заводи у Бахмуті, Нікольському та Покровську.

Нагадаємо, за результатами попереднього обстеження, загальна площа новоутворених руйнувань проїзної частини автодоріг загального користування державного значення (міжнародних, національних і територіальних) після зимового періоду становить понад 100 тис. м². У 2018 році роботи з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування Донецької області виконує ДП «Донецький облавтодор».

На фото: а/д М-03 Київ – Харків – Довжанський, Бахмутський район, роботи виконує філія «Автодор №3» ДП «Донецький облавтодор»

Перелік автодоріг загального користування державного значення  

Прес-служба Служби автомобільних доріг у Донецькій області

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *