Інформаційний дайджест «Новини Донеччини» 06 квітня 2018 року

НКМЗ удостоєний золотої медалі престижної виставки

Новокраматорський машинобудівний завод взяв участь у великому промисловому виставковому заході – Петербурзькому технічному ярмарку -2018. Продукцію тут представили понад 275 фірм і підприємств з 11 країн світу, в тому числі Німеччини, Чехії, Туреччини, Індії, Республіки Білорусь, Китаю, Латвії, Італії, Естонії, Фінляндії.

НКМЗ взяв участь уконкурсі на кращий інноваційний проект і кращу науково-технічну розробку року, за що був удостоєний золотої медалі і диплома першого ступеня в номінації «Кращий інноваційний проект в області: нові матеріали і технології, хімічні продукти»

Я і ТИ – маємо право!

В межах підтримки загальнонаціонального правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я маю право!» в читальному залі центральної міської бібліотеки проведено захід «Уроки права – уроки життя».

З мультимедійної презентації та коментарів бібліотекаря присутні дізнались про історію виникнення прав людини, познайомились зі змістом основних міжнародних документів, покликаних їх захищати (Декларація прав людини, Конвенція про права дитини).

Команда юнаків СБРЦПО ім. П.Ф. Кривоноса перемогла у регіональній спартакіаді  «Козацька наснага»

Команда юнаків Слов’янського багатопрофільного регіонального центру професійної освіти імені П.Ф. Кривоноса брала учать у регіональній спартакіаді  «Козацька наснага», яка проходила в ВКПУ №113 міста Костянтинівка. Учасниками змагань були учні професійних освітніх закладів.

29 нагород чемпіонату України з сумо здобули бахмутські сумоїсти

Збірна команда Донеччини з сумо брала участь у чемпіонаті України з сумо серед юніорів, молоді та дорослих, який  проходив у м. Луцьку.

У змаганнях приймали участь понад 300 спортсменів з 13 областей України.

Донецьку область на змаганнях на високому рівні представили бахмутські спортсмени. За підсумками виснажливої боротьби, спортсмени здобули 29 нагород, які поповнили скарбничку Донецької області. 6 раз бахмутські спортсмени піднімалися на чемпіонський п’єдестал, 12 раз завойовували срібні нагороди та 11 бронзові нагороди.

У Маріуполі привітали пацієнтів лікарень і підопічних терцентру з великодніми святами

Напередодні Великодня заступники міського голови привітали пацієнтів військового госпіталю та міської лікарні №9. Також без уваги не залишилися і підопічні Територіального центру соціального обслуговування Центрального району. Всім їм побажали міцного здоров’я та передали великодні набори.

Підопічні Територіального центру радісно зустріли першого заступника міського голови Михайла Когута та голови Центральної районної адміністрації Володимира Петрова. Люди похилого віку щиро дякували гостям за увагу і за значні зміни в Маріуполі.

Міська влада передала патрульній поліції блокіратори коліс

заступник міського голови Сергій Захаров передав представникам патрульної поліції Маріуполя п’ять блокіраторів коліс для вантажних автомобілів. Це підвищить безпеку на дорозі і дисциплінує водіїв, які займаються перевезенням габаритних вантажів.

Планується, що блокіратори будуть знаходитися в автомобілях патрульної служби. У разі зафіксованого перевантаження, блокуються колеса вантажного транспорту до усунення порушення.

В молодіжному центрі “Вікторія” м. Мар’їнка відбувся показ фільму “Кіборги”

В молодіжному центрі “Вікторія” м. Мар’їнка відбувся показ українського повнометражного художньго фільму режисера Ахтема Сеїтаблаєва “Кіборги” про захисників Донецького аеропорту під час проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Перегляд фільму проходив згідно графіку управління культури Донецької облдержадміністрації.

На Добропільщині відкрили освітній центр для обдарованої молоді

В одній із сільських шкіл на Добропільщині відкрили освітній центр «Інтелект» для обдарованої молоді. Ініціаторами проекту виступили активні жителі села Добропілля, а також батьки і учні загальноосвітньої школи, які виграли грант від компанії ДТЕК в конкурсі «Громада своїми руками».

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

 

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *