Спільна задача партнерів – створення робочих місць

 6 квітня відбулася робоча зустріч директора Донецької обласної служби зайнятості з представниками Чеської неурядової гуманітарної організації «Людина в біді». Під час партнерського діалогу розглядалися актуальні питання продовження співпраці та залучення служби зайнятості до реалізації проекту щодо надання грантів для створення робочих місць для населення, що мешкає поблизу лінії розмежування конфлікту, стимулювання роботодавців і представників малого та середнього бізнесу.

Наразі Чеська організація розпочала прийом заявок на отримання грошової допомоги у рамках проекту «Гранти на створення робочих місць для населення, що мешкає поблизу лінії розмежування конфлікту». Мета програми – стимулювання існуючого бізнесу, який має потенціал до розширення та створення робочих місць для населення.

Програма діє у Бахмутському, Костянтинівському, Мар’їнському та Ясинуватському районах, а також у містах: Авдіївка, Бахмут, Костянтинівка, Торецьк, Мар’їнка, Селидове, Мирноград, Вугледар.

Детальна інформація та реєстрація на участь у програмі знаходяться за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfPRffyTdyKPBpexkckxqIsboSsvqAmiTlGL_eO0-djpw_gFQ/viewform

Міські та районні центри зайнятості надають широкий спектр інформаційно-консультаційних послуг та всебічну допомогу клієнтам щодо можливості отримання фінансової підтримки у рамках проекту.

 

Донецька обласна служба зайнятості

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *