За минулу добу бойовики терористичних угрупувань на Сході країни 27 разів …

За минулу добу бойовики терористичних угрупувань на Сході країни 27 разів порушили режим тиші, ігноруючи так зване «великоднє перемир’я». Обстріли здійснювались із заборонених мінометів 120-го калібру. Найбільше постраждали українські укріплення поблизу Луганського, Троїцького та Новозванівки. На щастя, жоден український воїн не постраждав внаслідок обстрілів.

За чотири роки Війни за Незалежність терористи жодного разу не дотримались угод про припинення вогню. Загострення обстановки на Сході України ще раз доводить, що жодні домовленості з Росією та їх ставлениками не будуть виконуватись. Гібридна війна не закінчиться до того часу, поки Україна не дасть гідну відсіч ворогу.

Тисячі Ветеранів ризикують власним життям, в той час як олігархи домовляються між собою та прикриваються безглуздими угодами та перемир’ями. Рух «Визволення» виступає за перехід до активної оборони на Сході України зі ставкою на сили спеціальних операцій. Однак для цього спочатку потрібно змінити керівництво Генштабу та притягнути до відповідальності топ-корупціонерів разом з усіма відповідальними за котли

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *