Пізно ввечері 6 квітня спецпризначенці провели обшук в помешканні …

Пізно ввечері 6 квітня спецпризначенці провели обшук в помешканні активістки Людмили Мавриної у Києві. Її звинувачують у замаху на життя співробітників правоохоронних органів. Підгрунтям для видання суддею ухвали на обшук виявися пост Мавриної у мережі “Facebook”. В помешканні жінки зброю не знайшли, однак вилучили плакати, з якими Людмила ходила на антикорупційні акції протесту, а також забрали комп’ютер.

Людмила Маврина – активістка Євромайдану і протестного руху 2017-2018 років. В радянські часи була українською дисиденткою, 2 рази була арештована КДБ. За розповсюдження та пропагування української мови в СРСР була відрахована з 3-го курсу Університету та півроку просиділа в СІЗО. Чи могла 66-річна жінка посягати на життя спецпризначенців? Вкотре клептократи намагаються залякати усіх, хто протестує проти корупції та олігархії в країні. Їх дії стають все нахабнішими та нагадують репресивні методи країни-агресора. Обшуки проводять базуючись на постах у соціальних мережах, а з приватних помешкань вилучають навіть листівки, надписи на яких критикують нинішнього президента. Це неприпустимо в демократичній країні.

Рух “Визволення” продовжує боротьбу за успішне майбутнє України без корупції та олігархів, де кожен громадянин відчуватиме захищеність своїх прав, свобод та інтересів. Усі, хто надавав та виконував злочинні накази будуть покарані та нестимуть персональну відповідальність згідно законодавства

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *