Для громадського обговорення надається проект Комплексної Програми «Оздоровлення та відпочинок дітей Донецької області» на 2018-2022 рр.»

Найважливішим стратегічним завданням нашої держави є забезпечення соціального захисту дитинства – реалізація права на оздоровлення та відпочинок.

Якість послуг, що надаються дитячими закладами оздоровлення та відпочинку є індикатором загального стану галузі оздоровлення та відпочинку, її розвитку.

Серед чинників, що впливають на використання потужностей об’єктів дитячого оздоровлення та відпочинку найбільш важливими є:

неспроможність системи оздоровлення та відпочинку регіону задовольнити інтереси та потреби потенційних споживачів що надаються через відсутність орієнтації засновників, керівників дитячих закладів оздоровлення та відпочинку на якісні перезавантаження її центральної ланки – оздоровчо – виховної роботи;

недостатньо розроблена громадсько-державна система контроля якості діяльності дитячих закладів оздоровлення та відпочинку;

не забезпечено узгодження дій органів державного управління, підприємств, профспілкових та громадських організацій.

 Якість послуг з оздоровлення та відпочинку забезпечується якістю послуг в різних напрямках діяльності оздоровчого закладу, а саме: безпека життя дітей, стан матеріально-технічної бази, рівень комфортності, якість послуг з організації харчування, медичного обслуговування, оздоровчо-профілактичної, фізкультурно-спортивної  роботи.

Мета Програми: Створення організаційних, фінансових та інформаційних умов підвищення якості послуг з оздоровлення та відпочинку дітей для задоволення потреб дітей і батьків та механізмів управління даною системою.

Заходи Комплексної Програми «Оздоровлення та відпочинок дітей Донецької області» на 2018-2022 рр.» спрямовані на реалізацію мети Програми.

Вашій увазі надається проект Комплексної Програми «Оздоровлення та відпочинок дітей Донецької області» на 2018-2022 рр.» на обговорення та надання пропозицій.

Додаткова інформація за тел. управління у справах сім’ї та молоді департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької ОДА (06264)7-02-32. Пропозиції надсилати на електрону адресу sml.d@dn.gov.ua.

Додаткові матеріали:

Департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *