Інформаційний дайджест «Новини Донеччини» 07.04.18-10.04.18 року

Рятувальники провели навчання в кінотеатрі «Родина»

Рятувальники 12-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області провели навчання в кінотеатрі «Родина», метою яких стало відпрацювання спільних дій співробітників установи та вогнеборців при виникненні пожежі.

За задумом навчання співробітники кінотеатру виявили загоряння в кінозалі. Виникла загроза життю та здоров’ю людей, які перебували в будівлі. Була проведена евакуація людей, що знаходилися в приміщенні та викликана пожежна охорона.

Після прибуття за місцем виклику вогнеборці провели оперативне розгортання та прокладку рукавних ліній. Незабаром умовну пожежу було локалізовано та ліквідовано.

Відомий баскетболіст відроджує вид спорту в Дружківці

Для колишнього капітана збірної України Дмитра Забірченко нинішній сезон дав по-справжньому новий досвід. Відомий баскетболіст, який грав в таких клубах, як «Азовмаш», «Будівельник», «Донецьк», «Київ» і «Кривбас», з головою занурився в ідею відродження професійного баскетболу в Дружківці.

Великодня хода завершилася урочистим концертом на Соборній площі в Слов’янську

У Слов’янську центральними вулицями міста пройшла пасхальна хода від церков «Преображення Господнє» і «Добра вість» до Соборної площі, після чого відбувся масштабний великодній концерт.

Маріупольські кікбоксери завоювали

У Харкові пройшов чемпіонат України з кікбоксингу ISKA. У змаганнях взяли участь близько 800 спортсменів з 20 областей країни. У складі Донецької обласної асоціації кікбоксингу на ринг вийшли 17 маріупольських спортсменів.

Бої проходили одночасно на двох рингах і трьох татамі. У впертій боротьбі команда з Донецької області завоювала: 12 золотих, 6 срібних і 16 бронзових медалей.

Фестиваль мистецтв «Авдіївка ФМ»

У м. Авдіївка з нагоди Великодніх свят відбувся фестиваль мистецтв «Авдіївка ФМ». Організатором заходу виступило управління культури і туризму Донецької облдержадміністрації спільно з учбово-методичним центром культури і комунальним підприємством «Донецьккіновідеопрокат» за підтримки Міністерства культури України. В рамках заходу на площі біля Палацу культури техніки і спорту відбувся святковий концерт, майстер-класи та конкурсна програма для дітей та дорослих, експозиція робіт майстрів ужиткового та декоративного прикладного мистецтва, науковий пікнік, гості та мешканці міста мали можливість долучитись до розмальовки великих Великодніх писанок

Студентка з Покровська стала призеркою Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

Каріна Чурсінова, студентка гр. ГЕО-16 гірничого факультету ДонНТУ, посіла 2 місце у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Науки про Землю» (геологія), що проходив у Кривому Розі на базі ДВНЗ «Криворізький національний університет».

Каріна захищала роботу «Геологічні мезоструктури Карпат річки Тисмениця (околиці м. Борислав, Східні Карпати). Тема роботи була тісно пов’язана із проходженням дівчиною літньої практики в горах.

Байкери Покровська відкрили мотосезон-2018

У Покровську байкери GROM ADA MC Krasnoarmeysk разом з іншими мотоциклістами офіційно відкрили мотосезон-2018. Кілька десятків мотоциклів прокотилися по центральних вулицях міста.

Власники двоколісної техніки зібралися в умовленому місці, щоб взяти участь в мотопробігу центральними вулицями міста.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *