Дитячі центри «Молода гвардія» та «Артек» приймають дітей Донеччини на ІІІ тематичні зміни

7 квітня на базі державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія» розпочато ІІІ Тематичну зміни «Мрій. Дій. Досягай.». Від Донецької області заїхало 35 дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Ціль зміни –соціально-реабілітаційне спрямування (підготовка вихованців  до активної професійної та громадської дiяльностi). Громадянсько-патріотичне виховання.

Реалізація ділової гри „Хочу! Можу! Буду!”: розширення знань про різні професії  шляхом залучення до навчальних занять, освітніх майданчиків, сюжетно-рольових та ділових ігор, майстер-класів, проектів, зустрічей з відомими підприємцями.

Зміна триватиме 21 день. Наступна зміна з 30 квітня 2018 року.

11 квітня на базі державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек» розпочнеться ІІІ тематична зміна «Ярмарок професій». Від Донецької області направились на оздоровлення та відпочинок 44 дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Під час зміни відбудуться заходи з професійного інформування, орієнтування, самовизначення старших підлітків, знайомства молодших підлітків з різноманітним світом професій. Діти візьмуть участь в анкетуванні «Хочу-можу-треба» з визначення схильності до певних професій, іграх-квестах «Моя майбутня професія», конкурсі-фантазії «Професії майбутнього», в круглих столах за участю представників різних професій.

 Головні події:

  • велика гра-квест «Моя майбутня професія»;
  • презентаційний тиждень «Ярмарок професій».

Партнери: Державна служба зайнятості України, Державна казначейська служба України, Національний педагогічний університет імені М.П.Драгоманова, Університет банківської справи, Незалежна асоціація банків України.

Зміна триватиме 21 день. Наступна зміна з 05 травня 2018 року.

Бажаємо дітям веселого відпочинку, класного настрою, нових друзів, яскравих емоцій !

Просимо батьків дітей або осіб, що їх замінюють за наданням путівок звертатися до структурних підрозділів у справах сім’ї та молоді свого міста або району.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *