Інформаційний дайджест «Новини Донеччини» 11 квітня 2018 року

Спортсмени Слов’янська здобули 3 золотих, 2 срібних та 2 бронзових нагороди на чемпіонаті Донецької області з вільної боротьби

У м. Торецьк відбувся чемпіонат Донецької області з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2003-2004 р.н., участь в якому взяли близько 140 спортсменів з 11 міст.

Спортсмени відділення вільної боротьби комунального позашкільного навчального закладу «Міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа», під керівництвом тренера Миколи Чурая, також взяли участь у цих змаганнях, та здобули 3 золотих, 2 срібних та 2 бронзових нагороди.

Загальноміська ініціатива «Бахмут – це Україна»

З метою застосування української мови в усіх сферах суспільного життя міста Бахмуту Бахмутська міська рада продовжує загальноміську ініціативу «Бахмут – це Україна».

Дана ініціатива спрямована на популяризацію державної мови шляхом встановлення інформаційних вказівників, аншлагів, рекламних оголошень, вивісок, плакатів, афіш, розповсюдження повідомлень, аудіо- і візуальної рекламної продукції, виконаних українською мовою.

У Покровську відкрилася виставка пам’яті Мікаела Оганесяна

У Покровському історичному музеї відбулася презентація виставки, присвяченої Всесвітньому дню настільного тенісу і пам’яті видатного спортсмена, першого майстра спорту з настільного тенісу в Донецькій області, людині, яка все своє життя віддала саме цьому виду спорту, Оганесяну Мікаелу Володимировичу.

«Наше місто – наша відповідальність»: активісти Покровська вийшли на прибирання

Активісти громадської організації «Платформа ініціатив «Лампова», студенти ДонНТУ та небайдужі жителі міста вийшли на прибирання у Соборному сквері.

Місцем для прибирання став публічний простір «Залізняк», який місцеві жителі зводили разом з київською громадською організацією «Гараж Генг» і проектом «Код міста».

Ліцеїсти Родинського покращили свою фінансову обізнаність

Учні Родинського професійного ліцею прийняли участь у програмі «Фінансова обізнаність для впевненого майбутнього» в рамках Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору». Метою тренінгу було забезпечення молоді знаннями, навичками та впевненістю для прийняття обґрунтованих фінансових рішень в повсякденному житті, та надання молоді можливості відігравати активну роль в житті своїх громад.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *