Капремонт автодоріг: левову частку об’єктів буде відновлено за рахунок обласного бюджету

На Донеччині тривають підготовчі роботи до проведення капітального ремонту автодоріг загального користування державного значення.

Зокрема, цьогоріч за рахунок державного та обласного бюджетів планується розпочати комплексне відновлення 16-кілометрової ділянки міжнародної траси М-03 Київ – Харків – Довжанський за маршрутом Слов’янськ – Бахмут: від повороту на с. Никонорівка (Слов’янський район) до повороту на с. Міньківка (Бахмутський район).

Крім того, за рахунок обласного бюджету буде завершено капітальний ремонт чотирьох мостів, розташованих на національній трасі Н-15 Запоріжжя – Донецьк (Великоновосілківський район).  

Також невдовзі розпочнеться капремонт 17-кілометрової ділянки національної траси Н-32 Покровськ – Бахмут – Михайлівка між Мирноградом і Костянтинівкою (від с. Нова Полтавка у бік Костянтинівки), та відновлення 15-кілометрової ділянки національної траси Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя – Маріуполь за маршрутом Нікольське – Маріуполь тощо.

Загалом у 2018 році Службою автомобільних доріг у Донецькій області за рахунок різних джерел фінансування планується відремонтувати (поточним середнім та капітальним ремонтом) та ввести в експлуатацію 107 км та 593 погонних метрів мостів. Левову частку об’єктів буде відремонтовано за рахунок спеціального фонду обласного бюджету (кошів від «митного експерименту»).

Прес-служба Служби автомобільних доріг у Донецькій області 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *