Компанія, пов’язана з оточенням нардепа від БПП Ігоря Кононенка та Міністра …

Компанія, пов’язана з оточенням нардепа від БПП Ігоря Кононенка та Міністра енергетики Ігоря Насалика – “Петро-Конслатінг” поза конкурсом отримала спецдозвіл на розробку 14 мільйонів тон літієвої руди в Донецькій області. Вартість запасів родовища становить понад 2,5 мільярдів доларів. Насправді, сума може бути більшою, адже запаси цієї руди оприлюднені самою компанією. Журналісти звернулись до Держгеонадр із проханням надати подібну інформацію. Однак там відмовили в наданні даних, оскільки СБУ засекретило обсяг літієвих руд в Україні.

Найближче оточення Президента продовжує наживатись на українських надрах. Ігноруючи усі закони та правила. Всупереч українському праву, вони злочинним шляхом заволодівають багатствами української землі. Це неприпустимо для демократичної країни і за це доведеться понести відповідальність.

Рух “Визволення” виступає за повернення у власність суспільства та громад усіх природних монополій. Це унеможливить випадки, коли олігархи, які захопили залізничні колії, українські надра, системи електро- і газопостачання, централізованого опалення, штучно завищують тарифи та збагачуються за наш рахунок

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *