На Великодні свята 3 парламентські партії та близько 20 …

На Великодні свята 3 парламентські партії та близько 20 депутатів-мажоритарників роздавали паски. За словами голови Комітету виборців України Олексія Кошеля, паски з політичною символікою – технологія купівлі голосів. У роздачі великодніх солодощів були помічені “Опозиційний блок”, “Батьківщина” та “Радикальна партія Олега Ляшка”. Окрім них, безкоштовно роздавали паски Дмитро Добкін (брат Михайла Добкіна), Олег Недава та інші депутати-мажоритарники.

“За своєю суттю, така “діяльність” є технологією підкупу – різновидом передвиборних пакетів із гречкою. А християнські свята і церковні символи – лише антураж для дешевого політичного піару”, – резюмує Кошель.

Рух “Визволення” не лише засуджує спроби підкупу виборців, а й виступає за заборону передвиборчої політичної реклами, в будь-якому її вигляді. Це змусить претендентів на владу не рекламувати себе, а завойовувати довіру виборців реальними справами. А за спробу прямого підкупу виборців МВС та Нацполіція будуть заарештовувати кандидата та усіх причетних членів його штабу

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *