Протягом минулої доби у зоні проведення антитерористичної операції …

Протягом минулої доби у зоні проведення антитерористичної операції бойовики незаконних збройних формувань так званих “Л/ДНР” здійснили 35 обстрілів опорних пунктів Збройних сил України. Обстріли здійснювались із заборонених мінометів 120-го та 82-го калібру. Найбільше постраждали українські укріплення поблизу Луганського та Світлодарська. Внаслідок ворожого вогню п’ятеро військовослужбовців ЗСУ отримали поранення.

За чотири роки Війни за Незалежність терористи жодного разу не дотримались угод про припинення вогню. Загострення обстановки на Сході України ще раз доводить, що жодні домовленості з Росією та їх ставлениками не будуть виконуватись. Гібридна війна не закінчиться до того часу, поки Україна не дасть гідну відсіч ворогу.

Рух «Визволення» виступає за перехід до активної оборони на Сході України зі ставкою на сили спеціальних операцій. Однак для цього спочатку потрібно змінити керівництво Генштабу та притягнути до відповідальності топ-корупціонерів разом з усіма відповідальними за котли

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *