СУХПАЙ – ЗБІЛЬШЕНИЙ АСОРТИМЕНТ



За результатами проведеної роботи в якості пакувального матеріалу для готових страв визначено реторт-пакет — це гнучка упаковка, яка складається зі спеціальних багатошарових плівок, які витримують високі температури при стерилізації. Завдяки своїм технічним характеристикам він забезпечує збереження продуктів та має переваги під час застосування. Принциповою відмінністю нових добових наборів харчування стала наявність готових до вживання страв в асортименті: 4 перших страви, а саме борщ з м’ясом яловичини, суп гороховий з м’ясом свинини, суп рисовий з м’ясом курки, суп гречаний з м’ясом свинини. Других страв в асортименті — 17, це каша рисова з м’ясом курки та з м’ясом свинини, картопля тушкована з овочами та м’ясом курки, картопля тушкована з овочами та м’ясом свинини, каша ячна з м’ясом курки, з м’ясом свинини та з м’ясом яловичини, каша гречана з м’ясом курки та з м’ясом яловичини, квасоля з овочами та м’ясом курки, квасоля з овочами та м’ясом яловичини, каша перлова з м’ясом свинини та з м’ясом яловичини, горох з овочами та м’ясом свинини, горох з овочами та м’ясом яловичини; каша пшенична з м’ясом курки та з м’ясом яловичини.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *