У в’язницях Одеської та Львівської областей розкрадали кошти, призначені …

У в’язницях Одеської та Львівської областей розкрадали кошти, призначені на оплату комунальних послуг. Керівництво обох пенітенціарних установ укладало договори з підприємством на постачання теплової енергії. За попередньою змовою із директорами цих фірм, у договори вносили завідомо неправдиві відомості про завищені обсяги поставленої теплової енергії, внаслідок чого державі завдано збитків на суму понад 7 млн грн.

Вважаємо неприпустимим збагачення за рахунок українських платників податків. Адміністрація відповідних виправних колоній повинна понести кримінальну відповідальність та отримати покарання передбачене законом. Корупція – одне з найбільших лих сучасної української державності. Її потрібно викорінювати усіма можливими способами.

Рух «Визволення» наполягає також на створенні окремого органу влади, що виноситиме вироки у справах топ-корупції. Необхідно створити Вищий Антикорупційний суд. До відбору суддів цієї установи ми пропонуємо залучити незалежних експертів з країн ЄС, Канади, Великої Британії та Сполучених Штатів

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *