Уряд частіше звітуватиме про боротьбу з корупцією перед українським …

Уряд частіше звітуватиме про боротьбу з корупцією перед українським населенням. Таке рішення було прийнято на засіданні міжвідомчої робочої групи з питань координації антикорупційної реформи. Відтепер частка антикорупційних повідомлень становитиме не менше 5% від загальної кількості матеріалів прес-служб усіх органів влади.

Суспільство без сумніву повинно знати про усі процеси, які відбуваються в державі. Однак ми вважаємо, що з корупцією потрібно боротись, а не вдавати боротьбу на шпальтах інформаційних видань та на урядових порталах. Усі корупціонери повинні бути притягнені до відповідальності та понести покарання за свої злочини, а не просто бути відомі для українців.

Успішне досягнення цієї мети рух «Визволення» вбачає насамперед у створенні органу, який зможе карати зловмисників – Антикорупційному суді. А для того, щоб його члени користувались довірою серед населення, пропонуємо долучити до відбору суддів незалежних експертів з країн ЄС, Сполучених Штатів, Великої Британії та Канади

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *