Ветерани Війни за Незалежність, патріоти та волонтери утворили Рух …

Ветерани Війни за Незалежність, патріоти та волонтери утворили Рух «Визволення» з єдиною метою – зробити Українську Державу незалежною, справедливою та відкритою для суспільства. Ми розуміємо, що досягти цієї мети неможливо без реального втілення реформ. Саме тому 17 жовтня ми вийшли під стіни Верховної Ради. 137 днів ми змушували народних депутатів прийняти закони, які допоможуть побороти корупцію, відновити справедливість та зробити ще один важливий крок до правової держави. Створення антикорупційного суду, зміни до виборчого законодавства та зняття депутатської недоторканності – ось ті інструменти, які допоможуть суспільству позбутись шкідливої звички, що зветься корупцією.

“Ніхто не повинен залишати свого ближнього, коли той в біді. Кожен зобов’язаний допомогти і підтримати свого ближнього, якщо хоче, щоб йому самому допомогли в нещастя», – Мартін Лютер. Соціологи і науковці дійшли висновку, що взаємодопомога між людьми є головним чинником еволюції, суспільство розвивається лише тоді, коли відчуває підтримку одне одного.

Саме тому ми просимо підтримки в українських діаспор. Нам дуже важлива ваша участь в житті українського визвольного руху. Через участь у протестах та підтримці вимог прийняття антикорупційних законів, десятки патріотів стали жертвами політичних репресій та знаходяться за гратами або під слідством. Підконтрольні нинішній владі поліція та СБУ фабрикує кримінальні справи проти активістів. Засоби масової інформації, більша частина яких належать олігархам, замовчують проблему, а значна частина української громади просто не знає або не розуміє всієї загрози, що нависла над Україною. Рух «Визволення» потребує матеріальної підтримки для забезпечення репресованих активістів усім необхідним та для оплати послуг адвокатів, які борються за їх свободу.

Допомогти Руху Визволення можна перерахувавши кошти на основний рахунок:
5169 3305 1535 1663 Приват Банк

Для переказів в іноземній валюті:
Отримувач платежу: ГО «РУХ ВИЗВОЛЕННЯ»
Код ЄДРПОУ: 41290864
Beneficiary: Acc № 26008011012475
Intermediary: BANK OF NEW YORK MELLON, New York , USA
Банк-посередник: SWIFT: IRVTUS3N
Beneficiary’s bank: JSC KREDOBANK
Банк одержувача: Lviv, Ukraine
SWIFT: WUCBUA2X
Призначення платежу: Безповоротна фінансова допомога. Без ПДВ.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *