“Папа для України” – допомога для родини.

Оксана Вікторівна – берегиня дому, мама і дружина, вивозила своїх трьох діточок ( 5, 12 і 17 років), та чоловіка інваліда з Пантелеймонівки, Ясинуватського району Донецької області в серпні 2014 року під мінометними обстрілами, шукаючи безпеки для родини.

 

Родина у минулому, мирному житті – була не заможною, але не бідували. Пані Оксана працювала більше 20 років у Ясинуватській районній лікарні медичною сестрою; батько родини, пан Сергій – на Ясинуватському машинобудівному заводі, дітки навчалися в школі, найменшій в родині донечці було тільки півтора роки, як життя геть змінилося.

 

Багатодітна родина змушена була шукати  новий дім і можливість заробітку. Не зважаючи на групу інвалідності, батько працював в мережі супермаркетів АТБ, доки в січні цього року не потрапив на лікарняне ліжко через важку операцію на шлунку, а мати зареєструвалась в центрі зайнятості.

Фінансовий стан родини дуже важкий, бо їм було відмовлено в адресні допомозі, так як Пантелеймонівка звільнена і не рахується окупованою, хоча це “сіра” буферна зона. Через операцію накопичилися борги і грошей ледь вистачає на продукти харчування.

Завдяки проекту «Допомога ВПО в Харкові та Харківській області», який реалізує Карітасом Харкова за фінансування Акції  «Папа для України» ця родина отримала ваучери на харчування та гігієну, комплект для сну та грошову допомогу на весняні речі для дітей.
Нагадуємо, що в рамках проекту вже 1211 родин отримали допомогу.

Проектом передбачені такі види допомоги: ваучери на продукти і гігієну, грошова допомога на обігрів та на оренду житла, теплі ковдри та постільна білизна, обігрівачі, гранти на дитячий одяг на весну, дитяче харчування та видача ліків за рецептами.

 

Прийом бенефеціарів здійснюється щоденно з 9.30 – 17.30 до 20 квітня.

 

Деталі за проектом Ви можете дізнатись за телефоном гарячої лінії: 067 560 55 80; 067 560 54 52.

Або звернувшись до Фонду м. Харків, Григорівське шосе, 30 (ст. м. Холодна Гора).

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *