Павло Жебрівський оглянув хід ремонтних робіт у навчальних закладах Костянтинівки

Сьогодні керівник Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський з робочим візитом відвідав Костянтинівку, де оглянув хід капітального ремонту, утеплення фасадів у загальноосвітніх школах № 1 та № 6, дитячому садку № 31.

Як зазначив очільник області, дитячий садок є дуже важливим об’єктом, який обов’язково потрібно зробити: «Садок відвідує 254 дитини. Прикро, але цілісного підходу до його реконструкції місцева влада не надала. Тож проведемо ремонт у кілька етапів, відремонтуємо й басейн, який також, як і у першій школі тут є. Порахували, що на роботи по дитсадку потрібно буде близько 32 мільйонів гривень, двадцять з яких виділимо із обласного бюджету». 

Оглянувши будівельні роботи у двох школах, Павло Жебрівський залишився задоволеним, бо підрядники є місцевими та справа по ЗОШ №1 нарешті зрушила з мертвої точки.

«Роботи ще багато, крім основного масиву робіт потрібно реконструювати шкільний плавальний басейн у першій школі. Тому відремонтувати школи швидко та якісно – справа професійної честі та відповідальності підрядників перед громадою. Я чекаю від керівництва міста якісного проекту на ремонт школи №6, яку ремонтуватимемо коштом Державного фонду регіонального розвитку у наступному році», – підкреслив керівник Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський.

Після огляду об’єктів Павло Жебрівський поставив задачу перед керівником міста і наголосив, що жодного проекту, прописаного фрагментарно, без системно-комплексного підходу приймати не буде.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *