Павло Жебрівський зустрівся з представниками бізнесу

Сьогодні керівник Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський провів зустріч з представниками малого та середнього бізнесу Костянтинівки, Костянтинівського району та Іллінівської об’єднаної територіальної громади. Павло Жебрівський звернувся до місцевих бізнесменів, розпитав про проблеми й те, яка потрібна допомога від влади, зокрема, обласної.

Під час розмови підприємцями порушувалися питання щодо розміру податку на землю, вимог оплачувати електроенергію на два місяці вперед, питання підготовки професійних кадрів на робочі спеціальності, виживання місцевих промислових підприємств, зокрема “Кварситу” та “Автоскла”.

Багато питань ставили по “Українському донецькому куркулю” – серед підприємців ця обласна програма дуже популярна. Керівник області запевнив, що цю програму продовжить, щоб підтримувати ініціативних людей та їхні перспективні проекти.

«На сьогоднішній день системної корупції в країні немає – “нагору” мзду ніхто не збирає – ні в Краматорськ, ні в Київ. Тому, якщо якісь негідники приходять – женіть їх в три шиї і пишіть заяви до правоохоронних органів. Натомість, і ви повинні знати – легалізація працівників та зарплат – одна з ключових задач», – наголосив під час зустрічі керівник Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський.

Також очільник області звернувся до підприємців з пропозицією разом подумати, якій бути Костянтинівці через 20 років, як їй розвиватися, щоб була робота з достойною зарплатою, діти ходили у гарні дитсадки та школи, а молодь могла займатися спортом.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *