Представник Державної служби зайнятості відвідала Донецький центр профтехосвіти та Слов’янський міський центр зайнятості

11 квітня заступник начальника управління профорієнтації‚ профнавчання та навчальних закладів Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Інна Бондіні продовжила перебування в Донецькій області та відвідала ДНЗ «Донецький центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» і Слов’янський міський центр зайнятості.

В ДНЗ «Донецький центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» Інна Бондіні переглянула навчальні класи, де наразі отримують знання майбутні швачки, медичні сестри, підприємці. В майстерні «Перукар» ознайомилася з виробничою практикою, яку наразі проходять учні-перукарі.

В Слов’янському міському центрі зайнятості представник Центрального апарату  відвідала засідання молодіжного клубу  «Step by step». Клуб створений для молоді, яка прагне сама творити своє життя, навчитися вирішувати проблеми у спілкуванні та стосунках. Цього дня проводився тренінг практикуючим психологом-консультантом.

Також було презентовано профорієнтаційний сектор центру зайнятості, створений для більш розширеної взаємодії з молоддю, починаючи зі школи, продовжуючи профорієнтаційну роботу з учнями закладів різних типів сучасними методами. Сектор допомагає створенню у молоді реального уявлення про стан сучасного ринку праці та усвідомленому вибору професійного майбутнього.

Далі Інна Бондіні завітала до Консалтингового простору «Перспектива». Разом з підприємцями та соціальними партнерами обговорили питання  поглиблення співпраці та удосконалення електронного обміну між соціальними структурами задля розширення кола послуг та підвищення ефективності роботи.

Потім заступник начальника управління ДСЗ відвідала семінар-тренінг «Основи рекрутингу в роботі центру зайнятості» та поспілкувалася з представниками  роботодавців з питань якості підбору кадрів.

За підсумками візиту були обговорені пропозиції щодо вдосконалення Регламенту роботи центрів зайнятості щодо задоволення потреб клієнтів.

Відділ організаційно-інформаційної роботи Донецького обласного центру зайнятості

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *