Державна аудиторська служба не знайшла порушень у закупівлі солодощів без …

Державна аудиторська служба не знайшла порушень у закупівлі солодощів без тендеру. Перед Новим роком одеський міський департамент освіти та науки закупив новорічні набори на суму 5,3 мільйона гривень. Цікавим є те, що спочатку ціна становила 4,25 млн.грн., але жодна компанія, нібито, не подавала заявки на аукціон. Тоді адміністрація прийняла рішення укласти договір з ТОВ “Проект Інвест ХХІ”, а вартість послуги зросла на 1,15 млн. грн. Держаудитслужба не виявила ніяких порушень з цього приводу.

Корупція – одна з головних проблем сучасної України. Нею пронизані усі органи державної влади, які покривають один одного. Тому не дивно, що Держаудитслужба не помітила жодного порушення там, де навіть не був проведений тендер на закупівлю. Вважаємо це неприпустимим, адже усі, хто наживається за кошти українських платників податків, повинні бути за це покарані, незалежно від їх статусу чи посади.

Для того, щоб корупціонери були притягнені до відповідальності рух “Визволення” наполягає на створенні Антикорупційного суду. Члени цього державного органу повинні мати бездоганну репутацію та користуватись підтримкою серед населення. Тому до відбору суддів ми пропонуємо долучити незалежних експертів з країн ЄС, Великої Британії, Сполучених Штатів та Канади

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *