Суддя Печерського районного суду В’ячеслав Підпалий переніс розгляд справи …

Суддя Печерського районного суду В’ячеслав Підпалий переніс розгляд справи щодо обрання запобіжного заходу Герою України Івану Бубенчику на 24 квітня о 9:00.

Іван Бубенчик – активіст Євромайдану, командир батальйону “Захід-2”. Його затримали на українсько-польському кордоні у пункті пропуску “Шегині”. Він збирався поїхати до Польщі на півдня. Спочатку Бубенчику інкримінували умисне вбивство двох беркутівців на Майдані. Однак, 5 квітня новопризначений прокурор по цій справі Анжела Стрижевська вручила нову підозру. В ній зазначається, що Бубенчик звинувачується у посяганні на життя працівника правоохоронного органу та в незаконному поводженні зі зброєю.

Нагадаємо, 3 квітня розпочалось судове засідання, де Івану Бубенчику мали обрати запобіжний захід. Спочатку прокуратура наполягала на триманні під вартою. 4 квітня стало відомо, що Генеральний прокурор України Юрій Луценко прийняв рішення призначити свою заступницю Анжелу Стрижевську головою нової групи прокурорів. Стрижевська на першому ж своєму засіданні у цій справі відкликала клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *