У Краматорськ та Слов’янськ завітали учасники Всеукраїнської акції «Потяг Єднання України «Труханівська Січ»

15 квітня 2018 року у Краматорськ та Слов’янськ завітали учасники Всеукраїнської акції «Потяг Єднання України «Труханівська Січ». Це 12-й  Потяг, що має назву Потяг “Визвольних Змагань”

Учасники мають на меті обговорити з представниками молоді актуальні теми: «Армія – як професія», «Визвольні змагання 1918 – 2018 років», «Кримський похід 1918 року»,  «Військово-патріотичне виховання»,  «Шкільне самоврядування. Складання програми всеукраїнського конкурсу “Шкільний мурал” тощо.

Потяг вже відвідав Київ, Харків, Лозову.

У Краматорську та Слов’янську учасники акції відвідали історичні музеї, молодіжні центри та завітали до військових. А ввечері молодь Донеччини, що приймала участь у попередніх акціях Труханівської Січі, організувала для гостей святковий концерт.

Далі за програмою Потяг завітає до Запоріжжя, Волновахи, Маріуполя, Херсону, Миколаєва та Одеси.

Всеукраїнську акцію «Потяг Єднання України «Труханівська Січ» ініційовано волонтерами та громадськими діячами в рамках реалізації програми Президента України з підтримки національної єдності з метою сприяння консолідації суспільства, піднесення патріотичного духу громадян, розвитку волонтерського руху, активізації міжрегіонального співробітництва, зокрема, з реалізації культурних, освітніх та інформаційних проектів.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *