Павло Жебрівський зустрівся з підприємцями Слов’янщини

Сьогодні у Слов’янську керівник Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський зустрівся з представниками малого та середнього бізнесу.

«Вже з досвіду попередніх зустрічей бачу, що проблеми підприємців у різних містах Донеччини однакові: відсутність кваліфікованих робочих кадрів; енергопостачальники, які вимагають оплачувати електроенергію та газ на місяць-два наперед, тим самим «вимиваючи» обігові кошти; необхідність доступного кредитування», – наголосив під час зустрічі Павло Жебрівський.

Говорили й про необхідність державного підходу до податку на землі сільськогосподарського призначення, до сертифікації якості продуктів. Власники молочних ферм скаржилися, що важко збувати їхню продукцію, оскільки молокопереробні заводи часто-густо молока не потребують, і під написом «молоко» іноді продається суміш, яка до цього продукту стосунок має опосередкований.

Окрім загальних проблем обговорили можливість створення у Слов’янську та Слов’янському районі індустріального парку. Павло Жебрівський пообіцяв, що питання його компетенції вирішить на рівні області; з інших – ініціюватиме звернення до інших органів влади.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *