Стан шахтарів, направлених до лікарні Краматорська, стабілізовано

Директор департаменту розвитку базових галузей промисловості Донецької облдержадміністрації Артем Литвинов відвідав шахтарів, які постраждали внаслідок аварії на шахті «Покровська».

До опікового відділення краматорської міської лікарні №3 поступило шестеро гірників. Двом постраждалим надали екстрену допомогу з оперативним втручанням, їх стан стабілізовано. Зараз за ними доглядають родичі. Ще четверо шахтарів отримали менш значні травми, їм надана уся необхідна допомога та проводяться клінічні дослідження. Ще один гірник з серйозними травмами направлений до Мирноградської ЦМЛ, медики надають усю необхідну допомогу.

Нагадаємо, 16 квітня приблизно об 23.00 на 2 південній лаві блоку 7 «Шахтоуправління Покровське» стався вибух за нез’ясованих обставин, внаслідок чого опіки та травми різної важкості отримали семеро гірників. На момент виникнення аварії на ділянці перебувало 37 шахтарів, загалом у шахті знаходилось 406 робітників. За даними гірничорятувальної служби, пожежа локалізована, усі робітники введені з ділянки. Наразі продовжуються відновлювальні роботи та збір інформації щодо причин аварії.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *