Інформаційний дайджест «Новини Донеччини» 19 квітня 2018 року

Тренінг переможця «Український донецький куркуль» для майбутніх підприємців

На базі Центру розвитку підприємництва Краматорського міського центру зайнятості відбувся тренінг щодо основ бізнес-планування з залученням переможця проекту «Український донецький куркуль» – успішної власниці бізнесу ТОВ «ВКФ Техма».

У Маріуполі стартує проект «Школа активних громадян»

У Фонді розвитку Маріуполя представили проект «Школа активних громадян», в рамках якого жителі Маріуполя та прилеглих селищ матимуть можливість підвищити рівень знань про шкільну, медичну та адміністративно-територіальну реформи.

Участь в презентації програми взяли секретар Маріупольської міськради Степан Махсма, представник Європейської асоціації місцевої демократії в країнах Східного партнерства (ALDA) Олександру Койка, генеральний директор ФРМ Тетяна Ломакіна, представники структурних підрозділів міськради та селищних рад.

«Золота нотка»

У м. Дніпро проходив XXVIII Міжнародний фестиваль – конкурс вокалістів «Золота нотка».

Учні музичної школи м. Гірник успішно виступили на цьому, престижному для співаків, конкурсі.

«Золото» в місті Торецьк

На Всеукраїнській гімназіаді в м. Одеса спортсменка Марія Ларина здобула два перших місця – в метанні диску з показником 35,80 метрів та штовханні ядра з показником 13,30 метрів.

Товаривство Червоного Хреста України святкує 100-річний ювілей

В актовій залі палацу культури «ШУ «Покровське» відбулися урочисті заходи з нагоди двох великих дат – 100 річчя Червоного Хреста України та 80-річчя Покровської міськрайонної організації Червоного Хреста. Від імені Покровського міського голови Руслана Требушкіна, колектив організації й чисельних її волонтерів привітати з великою датою прибула керуюча справами виконкому ради Алевтина Жук.

Творчі колективи ПК «ШУ «Покровське» подарували свої найкращі музичні та танцювальні виступи

«Залиш частинку себе!»: студенти Покровська ініціювали проведення у центрі міста Екофесту

Студентське самоврядування Донецького національного технічного університету, який базується у Покровську, виступило ініціаторами проведення екологічного фестивалю.

Активні та небайдужі студенти написали проект соціальної дії, який підтримала громадська організація «Світло» на конкурсі міні-грантів (за підтримки USAID). Мета проекту – прибрати та зробити зеленішим і кращим місто Покровськ.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *