Приватний підприємець Онищук Юрій Сергійович торгував забороненою …

Приватний підприємець Онищук Юрій Сергійович торгував забороненою літературою з Росії на книжковому ринку “Петрівка” у Києві. Книги, завезені з території держави-агресора, не мали дозвільних документів на реалізацію в Україні. Держкомтелерадіо наклав на нього штраф у розмірі 37 тисяч 230 гривень.

Вважаємо, недоречним торгівлю продукцією країни-агресора на четвертому році Війни за Незалежність. У такі скрутні часи ми маємо допомагати Україні всіма можливими способами, а не фінансувати державу, яка спонсорує терористів. Тим більше не можна пропагувати ідеї «руського міра», які Росія намагається силою насадити нашій державі.

Тому, рух «Визволення» вимагає припинення фінансування російської агресії. Ми повинні вкладати кошти у нашу фінансову могутність, а не у могутність держави-ворога. Заборона закупівлі у Росії всіх товарів, які можуть вироблятися в Україні або закуповуватися у країн-партнерів та заборона продажу пропагандистських творів з країни-агресора є необхідним мінімумом для перемоги

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *