Віктор Ремський зустрівся з делегацією багатонаціональної інспекційної групи військових спостерігачів

20 квітня заступник голови облдержадміністрації Віктор Ремський зустрівся з представниками багатонаціональної інспекційної групи військових спостерігачів під головуванням підполковника Франсуа Казу.

В ході зустрічі обговорили питання щодо  безпекової та соціально-економічної ситуації в області. Також очільник області розповів представникам делегації про ситуацію з ВПО в регіоні.

Віктор Ремський в ході зустрічі зазначив, що Донеччина, не дивлячись на війну, розвивається. Будуються опорні школи, відбудовується інфраструктура, починають свою роботу нові підприємства, реалізується програма Президента по сільській медицині та багато інших проектів.

Він також підкреслив, що обласна влада спрямовує всі зусилля на відновлення доріг та інфраструктури на Донеччині. «Минулого року ми відновили підірвані мости, цього року планується побудувати близько  500 км нових доріг», – наголосив заступник очільника області.

Метою візиту багатонаціональної інспекційної групи військових спостерігачів є моніторинг військово-політичної та соціально-економічної ситуації в області з метою отримання та поширення достовірної та неупередженої  інформації про події на Донеччині. Заступник голови ОДА подякував представникам делегації за підтримку та співпрацю. «Завдяки нашим міжнародним партнерам ми відчуваємо величезну підтримку та знаємо, що ми не одні –  з нами весь цивілізований світ», – наголосив Віктор Ремський.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *