Святкування ювілейної дати в Камишівському психоневрологічному інтернаті системи соціального захисту населення області

19 квітня Камишівський психоневрологічний інтернат відмітив п’ятдесятирічний ювілей з Дня відкриття.

Будинок об’єднав під своїм дахом багато людських доль, що став для багатьох самотніх людей по-справжньому рідним.

Камишівський психоневрологічний інтернат розташований у селищі Камишівка Селидівської міської ради, на відстані 25 км від міста Селидове.

Свою історію Камишівський психоневрологічний інтернат веде з Авдіївського будинку-інтернату, який був збудований у тяжкі післявоєнні роки для дітей – сиріт, у селі Скучне Ясинуватського району, де на теперішній час розташовано підсобне сільське господарство. В 1968 році на новому місті в селі Камишівка на кошти Українського товариства сліпих був збудований будинок –  інтернат для громадян похилого віку та інвалідів, який згодом був перепрофільований в психоневрологічний інтернат.

Без залишку віддавати тепло своєї душі – непросто. На це здатні далеко не всі. Присвятити своє життя турботі про ближнього – це, напевно, людський подвиг.

За час існування інтернату в ньому працювали цілі сімейні династії. Слава і гордість будинку-інтернату є співробітники, які мають стаж роботи в установі понад 30 років.

Зі святом працівників інтернатного закладу привітали: керівництво Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, представники місцевої влади та профспілки працівників державних установ.

Силами співробітників інтернату та його мешканців був організований театралізований святковий концерт за участю місцевої самодіяльності та клієнтів установи. Всі присутні отримали справжній святковий настрій, позитивні емоції та заряд енергії.

Департамент соціального захисту населення Донецької ОДА

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *