Павло Жебрівський проінспектував реконструкцію парку «Ювілейний» у Олександрівці

Під час робочої поїздки до Олександрівського району голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський разом з директором департаменту екології та природних ресурсів Сергієм Натрусом проінспектував хід реконструкції парку «Ювілейний» у смт Олександрівка. Роботи були розпочаті у минулому році, загальна вартість проекту склала 11 600 тис. гривень.

«Кожна громада повинна мати простори, у яких зможе проводити свята, якмарки, концерти тощо. Для нас принципово створити комфортні умови для життя та відпочинку мешканців всієї області. Парк в Олександрівці – це можна сказати пілотний проект, бо на відміну від парків, які ми робили до цього, цей робиться не для міста, а для громади. Поки що я не бачу тут парку, але й роботи не завершені», – зауважив Павло Жебрівський.

Кошти на реконструкцію парку «Ювілейний» були спрямовані з обласного екологічного фонду.

«Підрядник запевняє, що роботи з облаштування парку будуть завершені значно раніше запланованого строку. Зараз вже завершується укладка плитки, наступного тижня почнеться висадка дерев. Всього планується висадити 178 саджанців різних порід. Піклуючись про екологію, ми не забуваємо, що парк має бути комфортним для проведення масових заходів. Тому тут буде побудована сцена, облаштовані місця для глядачів», – підкреслив Сергій Натрус.

Очільник області зазначив, що парк зможе обслуговувати до 30 тисяч мешканців району, тому роботи мають бути виконані на найвищому рівні.

Також Павло Жебрівський взяв участь у відкритті молодіжного центру «М-АК» у селі Новоолександрівка. Молодіжний центр було створено у рамках програми «Гідна країна для гідних людей». Він має забезпечити потреби молоді Новоолександрівської сільської ради у неформальній освіті.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *