Павло Жебрівський провів зустріч з бізнесменами Олександрівщини

В ході робочого візиту до Олександрівського району голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський провів зустріч з представниками бізнесу та органів місцевого самоврядування. Основними темами зустрічі стали розвиток транспортної мережі та функціонування агробізнесу в громадах.

Представники агробізнесу зазначили, що у районі не вистачає елеваторів, тому зберігати зерно потрібно у сусідніх областях. Роботу фермерів ускладнює стан доріг, якими пересуваються вантажівки з врожаєм.

«Ми ведемо роботу з ремонту доріг у всій області. Я можу запевнити, що усі дороги області будуть приведені до належного стану. Будемо вести перемовини з керівниками сусідніх областей щодо ремонту доріг на їх землях. Вони мають бути зацікавлені, щоб їх підприємці заробляли на наших аграріях», – зауважив Павло Жебрівський.

Також під час зустрічі очільник області підкреслив, що скоро у Олександрівському районі незабаром пройдуть вибори та будуть сформовані дві громади – Олександрівська та Новодонецька. Після формування громад район буде ліквідовано і громади матимуть можливість самотужки врегульовувати питання взаємодії з бізнесом, у які обласна влада не зможе втручатися.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *