Відбулося засідання Координаційної ради у справах дітей облдержадміністрації

 24 квітня 2018 року в залі засідань адміністративної будівлі  облдержадміністрації під головуванням заступника голови облдержадміністрації І.С. Стокоза відбулося засідання Координаційної ради у справах дітей облдержадміністрації з питання: «Про стан взаємодії управлінь, відомств, служб та установ області з питань соціального захисту дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах».

В засіданні взяли участь члени Координаційної ради: представники департаментів та управлінь облдержадміністрації, причетні до захисту прав та інтересів дітей, Донецького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відділу ювенальної превенції УПД ГУ Національної поліції в Донецькій області.

В ході засідання були обговорені питання, пов’язані із захистом прав та інтересів дитини, яка перебуває  в складних життєвих обставинах, усунення причин таких обставин і забезпечення безпечних умов її утримання та виховання, надання їй та її батькам комплексу необхідних послуг та соціальної допомоги.

За підсумками обговорення, було прийнято рішення Координаційної ради, яке спрямоване для виконання до органів місцевого самоврядування, райдержадміністрацій, об’єднаних територіальних громад, щодо  покращення роботи в області з даного напрямку. Також затверджено План спільних заходів щодо соціального захисту дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах, запобігання негативним проявам серед них в Донецькій області на 2018 рік.

Служба у справах дітей облдержадміністрації

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *