«Землю треба любити, тоді вона даватиме врожай», – Павло Жебрівський

В ході робочої поїздки до Олександрівського району голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський оглянув господарства переможців програми «Український донецький куркуль». Підприємці займаються вирощуванням часнику та переробною молока.

Під час огляду фермерського господарства «куркуля» Сергія Кайдаша у селі Степанівка Павло Жебрівський ознайомився з придбаною технікою та полями, на яких підприємець вирощує часник.

«Я побачив техніку, придбану у рамках програми, і мене втішає, що гроші не були викинуті на вітер. Хлопцю ще бракує досвіду у сільському господарстві, але є велике бажання працювати. Дав декілька порад, зазначивши, що землю треба любити, тоді вона даватиме врожай. Навряд чи цей вражай буде великим, але я впевнений, що хлопець усвідомить свої помилки та розвиватиме своє господарство», – зазначив Павло Жебрівський.

Також очільник області оглянув підприємство з переробки молока у селі Шостаківка. Підприємець Інна Шур в рамках програми «Український донецький куркуль» отримала обладнання для виготовлення твердих та м’яких сирів.

«Підприємство розвивається, розширює асортимент, знаходить нові ринки збуту. Хотілося б, щоб на такі виробництва орієнтувались усі молоді бізнесмени. Тут одразу бачиться рука господаря. Важливо те, що виробляється не сировина, а кінцевий продукт з доданою вартістю», – підкреслив Павло Жебрівський.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *