III етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України

З 19 по 23 квітня 2018 року у місті Києві відбувся III етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Конкурс є основною складовою системи виявлення, розвитку та підтримки обдарованих, здібних у науковій діяльності дітей і талановитої молоді на теренах нашої держави й організовується щороку серед юних учених – вихованців закладів МАН України.

Державні діячі, усвідомлюючи власну місію щодо плекання майбутніх керівників Української держави, підтримали фіналістів. З вітальними словами до учасників звернулись Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.

Юні науковці Донеччини гідно представили свої науково-дослідницькі роботи у 37 секціях та 11 наукових відділеннях. За оцінками журі конкурсу-захисту, цьогорічні роботи конкурсантів свідчать про зростання рівня проведення учнівських наукових досліджень, грамотності їх оформлення, а також тематичного різноманіття відповідно до актуальних проблем сучасності.

Високу оцінку журі конкурсу та перші місця отримали наукові дослідження Сіверського Максима Дмитровича (І місце в секції Комп’ютерні системи та мережі), Агваняна Артема Робертовича (І місце в секції Internet-технології та WEB-дизайн), учнів комунального закладу «Маріупольський технічний ліцей» Маріупольської міської ради. Керівник роботи:
Биков Андрій Олександрович, вчитель інформатики комунального закладу «Маріупольський технічний ліцей» Маріупольської міської ради. Вони були запрошені на зустріч з Секретарем Ради національної безпеки і оборони України Олександром Турчиновим.

За результатами конкурсних змагань учасники посіли такі місця: І місце – 3 учні; 2 місце – 1 учень; ІІІ місце – 15 учнів.

Національне виховання та європейська інтеграція

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *