Покровський район: відремонтовано проїзну частину дороги за маршрутом Селидове – Цукурине

Добігають кінця роботи з поточного середнього ремонту автодороги загального користування державного значення Т-05-25 Михайлівка – Селидове – Курахове.

Проїзна частина 5-кілометрової ділянки дороги за маршрутом Селидове – Цукурине вже має новий верхній шар асфальтобетонного покриття. Також на об’єкті виконано роботи з ремонту заїзних кишень для маршрутного транспорту та встановлення бордюрного каменю. На черзі – встановлення бар’єрного огородження у місцях розміщення водопропускних труб та нанесення горизонтальної дорожньої розмітки.

Нагадаємо, торік на об’єкті у повному обсязі було виконано роботи з улаштування додаткового шару дорожнього одягу (за технологією холодного ресайклінгу) та укладання вирівнюючого (нижнього) шару асфальтобетонного покриття. З початком нового сезону ремонтні роботи продовжилися.

Невдовзі ДП «ДерждорНДІ» надасть висновки щодо лабораторного аналізу кернів (проб з покриття), а ДНТЦ «Дор’якість» – щодо вимірювання рівності проїзної частини.

Роботи виконує ТОВ «Автомагістраль-Південь» (на підставі договору зі Службою автомобільних доріг у Донецькій області).  Джерело фінансування: спеціальний фонд обласного бюджету (кошти від «митного експерименту»).

Як повідомлялось раніше, територіальна дорога Т-05-25 Михайлівка – Селидове – Курахове – це новий автошлях у Переліку автодоріг загального користування державного значення у межах Донецької області (через повне або часткове злиття трьох колишніх районних доріг: С050948 Від /М-04/ – під’їзд до м. Селидове, С050949 Селидове – Гірник – Максимільянівка та С051135 Цукурине – Новоселидівка – Курахове).

Служба автомобільних доріг у Донецькій області звертається до водіїв із проханням бути максимально пильними за кермом – виконувати вимоги Правил дорожнього руху! Зважати на тимчасові дорожні знаки, встановлені на ремонтуємих ділянках автодоріг!

Сторінка у Facebook

Прес-служба Служби автомобільних доріг у Донецькій області

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *