У Донецькій ОДА нагородили переможців регіональної частини Національного конкурсу «Благодійна Україна – «Благодійна Донеччина 2017»

27 квітня під керівництвом заступника голови Донецької облдержадміністрації Сергія Добряка, заступника директора департаменту інформаційної та внутрішньої політики Наталії Чукової та за підтримки громадської організації «Асоціація жінок «ПАНІ» відбулося фінальне нагородження переможців регіональної частини Національного конкурсу «Благодійна Україна – «Благодійна Донеччина 2017».

Сергій Добряк передав привітання від Голови Донецької облдержадміністрації Павла Жебрівського.

«Історія меценатства в Україні – це, насамперед, історія особистостей, історія небайдужих українських людей. Меценатами завжди ставали за покликом душі. Більше 10 років поспіль Асоціація благодійників України проводить Національний конкурс «Благодійна Україна, метою якого  розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва. Цей конкурс є своєрідним підсумком всіх добрих та вкрай важливих для людей справ, які з любов’ю в серці та душі робляться заради покращення життя. Це почесна, висока та відповідальна місія. Хочу від імені Донецької облдержадміністрації, обласної військово-цивільної адміністрації подякувати всім благодійникам за доброчесність, небайдужість, самовіддану роботу задля нашого суспільства та незламну віру в український народ», – зазначив заступник голови Донецької облдержадміністрації.

 Благодійників, меценатів, волонтерів, їх організації та ефективні практики, інші колективи та організації, які реалізовували значні пожертвування та акції України протягом звітного року, відзначили унікальними керамічними статуетками «Ангел добра», яка є спільною розробкою Асоціації «Український бурштиновий світ» та українських майстрів, а також дипломами та подарунками.

До речі, у 2017 році від різних установ Донецького регіону отримано більш 60 заявок на участь у конкурсі та обрано по 3 переможця у п’яти номінаціях.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *