У Миколаївці відкрили реконструйований житловий будинок

Сьогодні у Миколаївці керівник Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський разом з Командувачем операції об’єднаних сил Сергієм Наєвим урочисто відкрили після реконструкції житловий будинок. Робочим проектом передбачалося повне відновлення зруйнованої будівлі. Житловий будинок забезпечений двома входами, на кожному поверсі розташовано по 4-ри квартири: дві двокімнатні та дві трикімнатні. Також було проведено благоустрій прибудинкової території.

«Ми запускаємо у дію те, що раніше було понищено війною. Коли Президент України Петро Порошенко у 2015 році призначав мене на посаду, одною з ключових задач було зробити все для того, щоб життя жителів Донеччини стало набагато кращим. І сьогодні ми вручимо ключі від помешкань жителям, що так довго чекали на повернення у власну домівку», – наголосив голова облдержадміністрації Павло Жебрівський.

Нагадаємо, 3 липня 2014 року під час проведення активної фази АТО житловий будинок № 22 по вул. Синецького у м. Миколаївка був повністю зруйнований. На замовлення департаменту капітального будівництва Донецької облдержадміністрації, у березні 2017 року почалося відновлення будівлі. Остаточна вартість після коригування проектно-кошторисної документації з урахуванням  додаткових робіт склала 10,3 млн грн.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *