“За 4 останні роки корупція в оборонному бюджеті розквітла по-новому. …

“За 4 останні роки корупція в оборонному бюджеті розквітла по-новому. Державою багато років керують одні й ті самі люди, об’єднані в олігархічні клани, які через вибори міняються місцями: влада-опозиція, опозиція-влада. Це яскраво видно по тому, як консервується корупція в різних сферах: енергетичній, правоохоронній, судовій, податковій, оборонній.

При цьому створення Антикорупційного суду, який би міг “повідрубати руки” багатьом корупціонерам, затягується вже півтора роки. А тим часом високопосадові корупціонери і їхні представники сидять не за гратами, а у високих кабінетах, знову, як і багато років до того, розказують казки з телеекранів про ваше майбутнє красиве і заможне життя, щоби знову провернути все за тією саму схемою, за якою функціонувала українська влада: помінятись місцями і залишити все як є, собі гроші та владу – вам злидні та напівголодне життя з протягнутою рукою.

І що ближче наближаються вибори, то солодшою брехнею вас годуватимуть “нові-старі регіонали”, аби ви за гречку продали своє майбутнє. Давайте не дамо їм знову себе обманути. Тримайте мозок включеним, думайте і робіть висновки”.

Олександра Дрік, громадський активіст, Голова об’єднання “Громадський люстраційний комітет”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *